Uitslag NHB

Martine met het Nederlandse team derde bij EK Indoor 2015

Martine Couwenberg heeft samen met het Nederlandse dames compound team meeschoten bij het EK indoor 2015. Er waren te weinig landenteams ingeschreven om een officiele EK titel toe te kennen, maar de team hebben wel competitie geschoten. In de eerste ronde verloor het team van Martine tegen Italie. De strijd om de 3e en 4e plaats tegen Ukraine werd een prachtige strijd, die met shoot-off beslist moest worden. Met 29 tegen 28 sloten de Nederlandse dames het toernooi met een mooie overwinning af. Geen EK Brons, wel een verdiende derde plaats in het toernooi. Individueel bezet Inge van Caspel de 9e plaats (582pt), Martine Couwenberg (569pt) plaats 20 en Inge Enthoven (559pt) de 25e plaats. We zijn super trotst dat ze bij onze vereniging Rozen van Oranje is aangesloten!


Rayonkampioenschappen 2015

Ons eerste team recurveschutters bestaande uit Kees, Theo, Gerben, Betty, Lars en Aart hebben deelgenomen aan de rayonkampioenschappen 25m1p. Zij hebben een tweede plek weten te bemachtigen.

Ook onze jeugd heeft het goed gedaan. Op 18 april is Dragos Georgescu met 204 punten als eerste geëindigd bij de aspiranten (9 en 10- jarigen) tijdens de Rayonkampioenschappen handboogschieten in Drunen. Ben van der Linden eindigde als 10e bij de 11 en 12-jarigen.