Nieuws


Koningsdag 2019

Koningsdag is voor handboogsportvereniging Rozen van Oranje een druk bezette dag. Buiten werken vier vrijwilligers op de kinderspelen om de jeugd kennis te laten maken met de handboogsport en binnen wordt een jaarlijkse wedstrijd geschoten om de Oranjebeker en de Bert en Toos Buijsenwisselbeker.

Druk bezet gold ook voor de opkomst: veel schutters en veel publiek! Het Oranjecomité bezocht deze locatie ook, en bracht de Oranjebeker mee. Een fijne middag dus met een jeugdwinnaar: Loet van den Broek. Hij schoot het hoogste aantal punten (55) boven zijn gemiddelde. Hij kreeg de wisselbeker uitgereikt door Gerben Smit, voorzitter van RvO, en de Oranjebeker door Niek van Gennip namens het Oranjecomité.

Dat is ook de opzet van deze wedstrijd: op 25 meter 25 pijlen schieten, waarbij je probeert zo hoog mogelijk boven je gemiddelde uit te komen. Op basis van de volgende uitslagen van alle deelnemers, werd Loet winnaar.

Compound:
Hans Wijnen 224
Harrie Smulders 229
Carool Harks 193

Recurve:

Loet van den Broek 195                                              
Stijn van Oers 117
Rinie Verstappen 147
Gerben Smit 198
Thomas Berkers 133
Ben van der Linden 214
Aart Wortman 202
Willem Mollen 199
Betty van Zandvoort 214
Theo Kersten 216

Barebow:
Monique Pellens 185 PR

Clubkampioenschappen 18 meter 2019

Op 21 maart werd gestreden om het jaarlijkse clubkampioenschap indoor bij handboogsportvereniging Rozen van Oranje.

Een langere wedstrijd dan normaal door de extra finalerondes, die ook voor de spanning van een echte wedstrijd zorgden. Het was een druk

bezochte avond door schutters en publiek.

Er werd geschoten op 18 meter met in de voorrondes 30 pijlen voor recurve- en compoundschutters.

Stand van de voorrondes:

Compound:

Patrick Pennings 276 punten
Harrie Smulders 274 punten
Carool Harks 274 punten
Hans Wijnen 268 punten

 Recurve:

Gerben Smit 251 punten
Monique Pellens 249 punten
Aart Wortman 239 punten
Theo Kersten 238 punten
Willem Mollen 234 punten
Rick Stevens 226 punten
Betty van Zandvoort 221 punten
Ben van der Linden 216 punten
Kees van Meel 203 punten

Hierna volgden kwart- en halve finales.

De finaleronde voor compound werd gewonnen door Patrick Pennings.

De recurvewinnares was Monique Pellens.

 

 

 

Clubkampioenschappen 2018

Op 8 december werd bij Rozen van Oranje het clubkampioenschap geschoten op 25 meter. Negen recurveschutters en drie

compoundschutters namen deel.

De recurvers waren verdeeld in drie klassen. Winnaar bij compound was Patrick Pennings met 232 punten. Derde klasse-

recurvewinnaar werd Kees van Meel met 170 punten. Riet van der Vleuten won met 210 punten in de tweede klasse. Eerste klasse werd

gewonnen door Monique Pellens met een totaal van 214.

 

 

 

Koningsschieten 2018


Koningsschieten 2018 is weer voorbij. Het was weer een fijne verenigingsavond met gedreven schutters, helaas zonder jeugd dit jaar.

Na een spannende wedstrijd zijn in de compoundklasse een koning en prinses gehuldigd: Hareld Stas en Martine Couwenberg.

Bij de recurvesporters werd Theo Kersten koning en Gerben Smit prins.

Gefeliciteerd allemaal!

 

 

Koningschieten 2017

 

Zoals altijd werd traditiegetrouw op de tweede zaterdag van september weer  geschoten om de titel van koning(in) en prins(es). Met 24 schutters waarvan 7 jeugd schutters en nog behoorlijk wat publiek werd om 17.00 uur begonnen met de wedstrijd. Na een gezellige avondwerd voor de prijs uitreiking Jan Wanders gehuldigd met zijn 25 jarig jubileum als lid van Rozen van Oranje.Na 32 pijlen te hebben geschoten gingen de 6 hoogste recurve schutters, Gerben Smit 284 punten, Esther van der Pijl 273 punten, Lars vanLierop 267 punten, Rick Stevens  263 punten, Ron Snoeijen 262 punten en Betty van Zandvoort 259 punten en de 4 compound schuttersHareld Stas 304 punten, Martine Couwenberg 300 punten, Jan Wanders 296 punten en Harrie Smulders 294 punten door met hun laatste 10pijlen. Na deze 10 pijlen waren de titels bekend.

Koning bij de recurve is Gerben Smit met een totaal score van 369 punten.

Prins en jeugd koning is Lars van Lierop met een score van 358 punten.

Koning bij de compound is Hareld Stas met een score van 398 punten.

En prinses is Martine Couwenberg met een score van 395 punten.

Het was weer een hele sportieve en gezellige avond.

Nederlands Kampioen

Op zondag 9 juli hebben Martine Couwenberg en Hareld Stas goud gewonnen tijdens het NK Outdoor Handboogsschieten in Almere! Namens Handboogsportvereniging Rozen van Oranje kwamen zij uit in de team compound competitie. Na de kwalificatieronde als derde geplaatst te zijn versloegen zij achtereenvolgens het 3de team uit Almere (151-134), het 1ste team uit Den Haag (151-147) en het 1ste team van Almere (154-148). In de finale werd het 1ste team van Weert verslagen (153-150). Met een gemiddelde van maar liefst 9,51 punten per pijl in de finale rondes geeft aan dat een zeer hoog niveau werd bereikt. In het individuele toernooi werd Hareld in de 1/16 finale uitgeschakeld en Martine verloor nipt de strijd om het brons. In het tabblad ‘Foto’s’ het erpodium.

 Brainstormen

Op woensdag 12 april is door een groep enthousiaste leden deelgenomen aan de brainstormsessie omtrent de volgende items:

 • Hoe kunnen onze vereniging onder de aandacht krijgen onder de bewoners van Heeze;
 • Volgend jaar bestaan we 50 jaar. Hoe kunnen we dit jubileum vieren?

 De deelnemers konden hun ideeën kwijt op gekleurde post-its op een 5 tal posters. Sommige ideeën werden door de indieners toegelicht. Na afloop kon per poster aangegeven worden welke ideeën we verder zullen uitwerken. De volgende items zijn hieruit gekomen:

 Meer bekendheid aan de vereniging ten aanzien van de jeugd:

 • Basisscholen benaderen (10x)
 • Media inzet (10x)
 • Uitwisseling met andere (sport)verenigingen (4x)
 • Speciale gelegenheden/wedstrijden meer belichten (4x)
 • Vriendjes dag (4x)

 Meer bekendheid aan de vereniging ten aanzien van senioren:

 • Demonstratie film (7x)
 • Demonstraties tijdens Koningsdag, Heeze-luidt-de-lente-in (7x)
 • Ons gebouw beter zichtbaar vanaf de straat (5x)

 Meer bekendheid aan de vereniging met gebruikmaking van de media:

 • Heeze24/promotiefilm (6x)
 • Website/moderne media (4x)
 • Huis-aan-huis bladen (3x)

 Invulling van het jubileum kijkend naar de NHB:

 • (regio)wedstrijd organiseren (9x)
 • Open dag (3x)
 • Herinneringsspeldje (3x)

 Invulling van het jubileum kijkend naar de eigen leden:

 • BBQ (11x)
 • Feestje (5x)
 • Jubileum wedstrijd (5x)
 • Reünie oud leden (5x)

Aan de leden wordt gevraagd mee te helpen om bovenstaande items uit te werken.

Nieuwsbrief

Via onderstaande link opent de nieuwsbrief in een apart venster. Nieuwsbrief liever downloaden? Klik dan met de rechtermuisknop op de link en kies vervolgens “Doel opslaan als”.

Nieuws september 2014
Nieuws januari 2015
Nieuws oktober 2015

Zie ook de jaarplanning voor alle (toekomstige) evenementen en wedstrijden op het Doel.

Koningschieten 2016

Traditiegetrouw vond op de 2e zaterdag van september het Koningschieten plaats op ’t Doel. Onder het genot van een drankje van de jarige Rick, de bitterballen van Piet en met de aanmoedigingen van het publiek vond een strijd plaats onder 25 schutters om de titel Koning(in). De wedstrijd werd nauwkeurig gevolgd aan de hand van de reglementen, die vooraf te vinden waren op de website, maar ook voor de gelegenheid geprint op iedere tafel lagen. De opkomst was goed, ook veel jeugdigen streden mee. Zij hebben allen 32 pijlen geschoten. De winnaar werd Esther met maar liefst 263 punten! Ze heeft daarmee Lars (211p), Ron (212p), Ben (232p) en Tobias (258p) achter zich gelaten en kreeg de titel prinses. Van de volwassen recurve schutters gingen de beste zes door naar de volgende ronde, om daar nog eens 10 pijlen extra te schieten. De strijd ging om Koning(in) te worden ging op tussen Aart (264p), Rick (269p), Jelle (272p), Riet (273p), Theo Kersten (275p) en Harrie (283p). De scores van de eerste 32 pijlen en de 10 pijlen daarna werden bij elkaar opgeteld om te kijken wie de titel Koning(in) en prins(es) zouden krijgen. Zowel Riet en Theo hadden uiteindelijk maar liefst 361 punten geschoten, Riet had echter twee tienen meer en dus mocht Riet de titel als prinses in de wacht slepen. Koning van de recurve schutters werd Harrie met 366 punten! Van de compound schutters ging de strijd op tussen Hans (296p), Hareld (299p) en Martine (302p). Uiteindelijk wist Martine de meeste punten te behalen in de tweede ronde, met 395 punten werd zij Koningin van de compound schutters. Hareld werd prins met 393 punten. Al met al was het een gezellige avond! Klik hier voor meer foto’s


Kermisschieten 2016

Dit jaar waren 16 schutters aanwezig bij het traditionele Kermisschieten; 13 recurve- en 3 compoundschutters. De evenementencommissie had gezorgd voor 5 verschillende blazoenen en  door middel van lootjes trekken werden de banen ingedeeld. Het was de bedoeling om per schutter 5 pijlen per blazoen te schieten. Na 25 pijlen werden de punten van iedereen opgeteld en er waren prijsjes voor de hoogste score van elk blazoen afzonderlijk. In de pauze werden we verrast met een flink kop soep en lekker belegde broodjes. Er hing een gezellige sfeer en iedereen deed zijn/haar best om een hoge score te behalen. B.v. het zgn. “pepermuntje” op het blazoen van vroeger (baan 1) de 3x tripel van het dartblazoen (baan 2), en de 95 punten op het dambord (baan 4) waren mikpunten die het meest populair waren. Ook op de 10 van het traditionele blazoen werd veel gericht (baan 4), maar de telling was verplaatst naar de buitenste ring, een extra moeilijke opgave dus. Tot slot een fantasieblazoen op baan 5, waarop je zomaar een misser kon schieten omdat er delen waren uitgeknipt. Winnaars : Toon Keijzers, Hans Wijnen, Willy Valkenburg, Harrie Smulders, Riet v.d. Vleuten.


Indoor clubkampioenschappen 2016

In maart 2016 heeft er weer een spannende wedstrijd plaatsgevonden tussen Recurveschutters en compoundschutters in het kader van de clubkampioenschappen 2016. Wie zou dit jaar de titel Clubkampioen Indoor 2016 te pakken krijgen? In de eerste ronde stond Theo Kersten voorop met 255 punten bij de recurveschutters. Uiteindelijk waren het Theo, Patrick, Betty en Aart die in ronde drie streden om een finaleplek. Theo en Aart wisten deze plek te bemachtigen, waarbij uiteindelijk Aart de titel heeft veroverd. Gefeliciteerd! Bij de compoundschutters nam Martine Couwenberg in de eerste ronde de leiding met 288 punten. In de finale kwam Martine te staan tegenover Hareld. Beide scoorden 86 punten. Dit zorgde nog voor extra spanning in de vorm van een shoot-off waarbij uiteindelijk Martine de leiding heeft kunnen behouden en als eerste is geëindigd bij de compoundschutters. Chapeau!  Klik hier voor meer foto’s  


Avonturen van Hareld en Martine! 
In de maand januari zijn Hareld en Martine naar 3 belangrijke wedstrijden geweest. De eerste was de 3de world cup in Nimes (Fr). Helaas zijn ze niet in de prijzen gevallen maar het was wel super om er te zijn aldus Martine en Hareld.  De tweede wedstrijd was op zondag 24 januari. Toen werd het NK indoor in Zoetermeer gehouden. Dit jaar was de opzet van de wedstrijd verandert. Je begon met een kwalificatie van 2*30 pijlen. Bij de heren gingen de beste 16 door naar de finales en bij de dames de beste 8. Hareld zat niet bij de beste 16. Martine kwam als 4de uit de kwalificatie en mocht tegen de nummer 5 Jody. Het was een spannende match die redelijk gelijk opging. Ondanks de spanning lukte het Martine om goed bij zichzelf en de techniek te blijven. Het resultaat was een score van 146 en de winst. De 1/2 moest Martine tegen Evelien schieten. Helaas ging dat minder dan gewenst. “Het leek wel of ik al mijn energie al verbruikt had” zo beschrijft Martine. Ze verloor deze match en ook de bronzen finale tegen Inge liep niet zoals ze had gehoopt. Uiteindelijk is Martine wel tevreden over de totale wedstrijd. De volgende dag stond de vlucht naar Las Vegas gepland.


Tot slot de derde wedstrijd: in Las Vegas! Het verslag van Martine: 
“Maandag 25 januari om 10.00 uur was het zover, onze start van de trip naar Las Vegas. We gingen daar naartoe voor het grootste indoor toernooi, er waren meer dan 3000 inschrijvingen. We zijn in de avond om 19.30 geland, gelukkig was al onze bagage ook meegekomen. We zijn ons autootje voor de week op gaan halen en naar het hotel gereden. Moet zeggen dat het allemaal vlot verliep. De eerste 2 dagen hadden we lekker vrij. Deze dagen hebben we gebruikt om samen met Rick, Inge, Thomas en Naomi naar de Hoover Dam en Grand Canyon te gaan. Dat was zo indrukwekkend. Op donderdag begon het toernooi, wat gewoon in het hotel plaatsvond. Donderdag bestond uit trainen en snuffelen bij de standjes. Vrijdag, zaterdag en zondag hadden we elke dag een kwalificatie van 30 pijlen. Het wedstrijd format is anders, namelijk bij de compound wordt de grote 10 geteld. Wat een ervaring om met zoveel schutters tegelijkertijd deel te nemen aan een wedstrijd. Op de zaterdagavond vond ook nog de World Cup finale plaats. We zaten op de tribune, er waren zo’n 3000 toeschouwers die naar de finales kwamen kijken. Tijdens de bronzen finale van Inge was ik haar agent, oftewel ik mocht haar pijlen trekken. Helaas verloor ze deze finale. Vervolgens hebben we de bronzen finale van Mike tegen Peter gekeken. Op zondag hadden we de laatste kwalificatie ronde met daarna de finale. Hareld en ik hadden een super week gehad, met flink wat ervaring. En wat het helemaal afmaakte was het feit dat Inge de finale bij de dames wint. Op naar volgend jaar.”  


Feestavond 2015
Om de feestavond op 19 december in één woord samen te vatten: super! Het was een enorm gezellige avond. Het Doel was prachtig versierd met overal kerstballen, kaarsjes en kerstbomen. De inwendige mens werd enorm verwend door de heerlijke oliebollen van Harrie. Ze waren zo lekker dat je er geen genoeg van kon krijgen maar er waren dan ook oliebollen in overvloed. Later op de avond werden we ook verwend met heerlijke hapjes zoals onder andere wraps, kipkerriesalades of wat te denken van de mysterieuze red velvet cake van Eventjes Eten.

De avond had als thema “kermis”. Een zomerse aangelegenheid maar zo leek het ook wel! De temperaturen buiten zijn hoog voor de tijd van het jaar. Binnen werd het soms ook even heel warm, al was het maar door de fanatieke deelname aan de kermisspellen.  Zo werd er geploeterd en gezucht bij het ringen gooien maar des te groter was het enthousiasme als de ring dan ook daadwerkelijk om de buis heen ging. Ook het blikgooien was moeilijker dan gedacht al ging het met een beetje oefening bij menigeen steeds beter.  Uiteraard werden er hoge scores gehaald bij het kerstboomschieten en ook bij het buksschieten. Om tot slot nog de meeste punten te scoren bij het sjoelen. Ondertussen leek het ook op de zomer door alle heerlijke verfrissende drankjes zoals Radler biertjes.

Naast de heerlijke lekkernijen, drankjes, spelletjes en ander vermaak (air hockey en racen)en de prachtige versiering was het natuurlijk vooral super door alle aanwezige mensen. Samen hebben we er een fantastische avond van gemaakt. Klik hier voor meer foto’s

 


Koningschieten 2015
Op zaterdag 12 september 2015 werd bij Rozen van Oranje geschoten om de Koningstitel 2015, over 25 meter – 1 pijl. Er stonden 14 recurve- en 3 compoundschutters klaar om de strijd aan te gaan. Vanaf het begin was het een spannende strijd. De scores liepen bij een aantal schutters gelijk op.

De eerste 6 recurveschutters schoten in de finale nog 10 pijlen. De spanning was erg groot. Gerben had een sterke voorronde geschoten, maar Theo Kersten bleek echter over de sterkste zenuwen te beschikken. Hij werd met een totaal van 358 punten Koning 2015. De titel van Prins ging naar Rick Stevens. Hij eindigde met 352 punten op de tweede plaats.

Gerben Smit

349 p.

Aart Wortman

348 p.

Betty v. Zandvoort

343 p.

Willy Valkenburg

333 p.

Bij de compoundschutters had Martine in de voorronde al een flinke voorsprong opgebouwd van 10 punten. Na een spannende finale haalde zij met 99 punten uit 100 (totaal 409 punten) daardoor ook de verdiende Koningstitel  binnen. Harrie Smulders is met 390 punten als tweede geëindigd en behaalde de titel van Prins 2015. Klik hier voor meer foto’s


Peter Maas Beker te Budel 
Op 26 juni vond de jaarlijkse wedstrijd plaats om de wisselbeker van Pater Maas. Dit jaar was de organisatie in handen van de Grensjagers. Alle schutters hadden voor aanvang van de wedstrijd opgegeven wat ze dachten te zullen schieten. Winnaar is de club die het dichtst bij de opgegeven punten eindigt. Rozen van Oranje eindigde met 37 punten (+ 34 en -80) onder en Budel met 49 punten (+91 en -42) boven de opgegeven punten. De beker kon hierdoor mee naar Heeze worden genomen. De datum voor 2016 wordt in principe vastgelegd op 24 juni, in Heeze.


Bondskampioen
Op 30 mei heeft Betty van Zandvoort, lid van Handboogsportvereniging Rozen van Oranje, de 1e plaats behaald bij de dames 3e klasse tijdens het Bondskampioenschap 25 mtr.-1 pijl. Na twee rondes van 25 pijlen had ze haar tegenstanders verslagen met een verschil van 9 punten op nummer 2. Persoonlijke score: 213 en 210 punten. Proficiat!


Veteranendag regio 112
Op zaterdag 13 juni organiseerde handboogsportvereniging Rozen van Oranje uit Heeze de jaarlijkse veteranenwedstrijd van regio 112. De wedstrijd was verdeeld in aantal leeftijdsklassen en een aparte klasse compound en een klasse longbow. De jongste deelnemers waren 50 jaar, de oudsten boven de tachtig.

Namens Rozen van Oranje namen een vijftal leden deel. Alleen Francien van den Eijnden wist zich als eerste te plaatsen in haar klasse. Willem Tell uit Leende deed met vier schutters mee. Zowel Anita Vos als Cor Hendriks werden in hun klasse eerste. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door geitenboerderij Saanenhof en slagerij Van Hooff.

 Uitslag Rozen van Oranje:  

Recurve:

Klasse 55-59 jaar

1ste Francien van den Eijnden

186 p.

Klasse 60-64 jaar

3de Riet van de Vleuten

207 p.

Klasse 65-69 jaar

1ste Theo Kersten
3de Theo Peperkamp

213 p.
173 p.

Compound:

2de Harrie Smulders

229 p.


HeBuLeMa-beker gewonnen door handboogschutters uit Maarheeze
Op vrijdag 8 mei 2015 is bij RvO geschoten voor de HeBuLeMa-wisselbeker. In deze wedstrijd schieten de clubs uit Heeze, Budel, Leende en Maarheeze tegen elkaar. De club die de meeste punten door zijn gemiddelde schiet is winnaar van de wisselbeker. Er was een grote opkomst en er werd geschoten in een ontspannen sfeer. De club uit Maarheeze schoot de meeste punten door het gemiddelde (+0.94) en was daardoor winnaar van de beker. Uitgangspunt was dat alle clubs met een gelijke beginstand startten. De schutters uit Heeze hadden +0.22, uit Leende -0.31 en Budel -6.33.


Koningsdag 2015
Maandag 27 april werd bij Handboogsportvereniging Rozen van Oranje geschoten om de Bert en Toos Buijsen wisselbeker. De schutter die de meeste punten door zijn/haar gemiddelde schoot mocht de beker op het einde mee naar huis nemen. Het bestuur van het Oranje comité was aanwezig en zij hadden ook een beker beschikbaar gesteld voor de jeugdschutter die de meeste punten door zijn gemiddelde zou schieten. Na een toast op de Koning begon de wedstrijd. De deelnemers van de Oranje fietstocht moesten ondertussen als opdracht, ook een pijltje schieten en konden zo kennismaken met de handboogsport. Nadat de schutters van Rozen van Oranje 25 pijlen hadden geschoten werd de winnaar bekend gemaakt. Jelle Geraets behaalde met een totaalscore van 208 punten en daarmee 37 punten boven zijn gemiddelde de eerste plaats en winnaar van de wisselbeker. Dragos Georgescu schoot als jeugdschutter 217 punten en daarmee 29 punten boven zijn gemiddelde. Ook verbeterde hij zijn PR op deze afstand. Hij won de beker van het Oranje comité. Het was weer een heel gezellige middag. Klik hier voor meer foto’s


Indoor clubkampioenschappen 2015
Op donderdag 19 maart stonden de clubkampioenschappen centraal bij de handboogvereniging Rozen van Oranje te Heeze. Recurveschutters en compoundschutters streden tegen elkaar voor de titel Clubkampioen Indoor 2015. Naast de volwassen schutters waren er ook jeugdleden aanwezig. Twee van de jeugdleden kwamen terecht in de kwart finales. Een van de jeugdleden Ben v.d. Linden, deed het verassend goed en bereikte zelfs de halve finale. Toen hij in de kwartfinale stond kon hij haast niet geloven dat hij door was. In iedere finaleronde worden er drie series geschoten. In de halve finale schoot Ben in de eerste serie helaas geen 10, maar hij hing zijn boog weg met de woorden: “Geeft niet, dan schiet ik er de volgende keer twee.” Dat opgeven geen optie is bewees ook recurveschutter Rick in de finale tegen Riet van der Vleuten. In de eerste serie en tweede serie liep hij achterstand op, toch wist hij dit uiteindelijk goed te maken in de laatste serie en pakte op die manier alsnog de titel. Ook bij de compoundschutters kon het publiek een spannende halve finale aanschouwen mét een shoot-off. Daarbij schoot Carool Harks uiteindelijk het dichtst bij de 10 en mocht hij het opnemen tegen Martine Couwenberg. De wedstrijd ging gelijk op maar uiteindelijk was het Martine die de beker namens de compoundschutters in ontvangst mocht nemen. Klik hier voor meer foto’s  


Martine met het Nederlandse team derde bij EK Indoor 2015
Martine Couwenberg heeft samen met het Nederlandse dames compound team meeschoten bij het EK indoor 2015. Er waren te weinig landenteams ingeschreven om een officiele EK titel toe te kennen, maar de team hebben wel competitie geschoten. In de eerste ronde verloor het team van Martine tegen Italie. De strijd om de 3e en 4e plaats tegen Ukraine werd een prachtige strijd, die met shoot-off beslist moest worden. Met 29 tegen 28 sloten de Nederlandse dames het toernooi met een mooie overwinning af. Geen EK Brons, wel een verdiende derde plaats in het toernooi. Individueel bezet Inge van Caspel de 9e plaats (582pt), Martine Couwenberg (569pt) plaats 20 en Inge Enthoven (559pt) de 25e plaats. We zijn super trotst dat ze bij onze vereniging Rozen van Oranje is aangesloten!


Rayonkampioenschappen 2015
Ons eerste team recurveschutters bestaande uit Kees, Theo, Gerben, Betty, Lars en Aart hebben deelgenomen aan de rayonkampioenschappen 25m1p. Zij hebben een tweede plek weten te bemachtigen.

Ook onze jeugd heeft het goed gedaan. Op 18 april is Dragos Georgescu met 204 punten als eerste geëindigd bij de aspiranten (9 en 10- jarigen) tijdens de Rayonkampioenschappen handboogschieten in Drunen. Ben van der Linden eindigde als 10e bij de 11 en 12-jarigen.